Image that shows two girls who are dressed in dresses and are celebrating christmas or new year's eve.
Campanii fashion, Content Marketing
0

‘Tis the season to be kind, stylish & festive

Cea mai frumoasă perioadă a anului se apropie cu pași repezi, iar marile branduri de fashion și case de modă se pregătesc și ele să o celebreze cu noi colecții și campanii de Crăciun speciale.

Create în jurul unor teme precum importanța sustenabilității, nevoia de a împărtăși bucurie și zâmbete, sau încurajarea oamenilor de a petrece timpul cu familia, de la ținute glamour până la accesorii pline de culoare, aceste campanii ne inspiră să ne bucurăm de perioada sărbătorilor de iarnă.

Hai să explorăm împreună aceste colecții!

Barbour – One of a Kind-ness

Este al doilea an când Barbour, brandul britanic de fashion & lifestyle, colaborează cu Paddington pentru campania de Crăciun. Focusul este pus pe „refolosire, atenție și bunătate”.

Filmul festiv îl are în centrul atenție pe ursulețul preferat al copiilor, care este dus de către Doamna Brown și fata acesteia, Judy, la târgul de Crăciun din Portobello, pentru a cumpăra ceva care să îl înveselească pe domnul Curry, vecinul morocănos.

Aici, Paddington se oprește în fața magazinului Barbour, care are sloganul „Unique re-loved jackets” și decide să cumpere un cadou cu adevărat special: o jachetă recondiționată. Mai târziu, Paddington îi oferă domnului Curry darul, cu mesajul „Această jachetă este unică, la fel ca tine, de la Paddington”.

Campania „One of a Kind-ness” prezintă importanța reciclării, recondiționării și refolosirii hainelor, într-o lume tot mai dominată de consumerism. Mai mult, aceasta se concentrează pe inițiativa de susținere a sustenabilității – Barbour Re-Loved – lansată în 2019, care le permite clienților să returneze jachetele pe care nu le mai folosesc în schimbul unui voucher. Acestea sunt reparate și pregătite să fie „re-iubite” de noi clienți.

Gucci Gift 

Este timpul să urci în trenul opulenței și eleganței! Campania Gucci Gift te poartăîn lumea călătoriilorextravagante, în care fiecare pasager pare să experimenteze propria odisee. Ce îi leagă, totuși, pe toți? Răspunsul este unul singur: iubirea pentru modă.

Filmat de Jordan Hemingway, clipul sărbătorește magia și bucuria sezonului festiv și împărtășirea momentelor speciale cu cei dragi în cea mai minunată perioadă a anului.

The Holiday Season with Louis Vuitton

Îndrăznește, imaginează-ți, trăiește! Anul acesta, Louis Vuitton te invită să te alături Mascotei Vivienne și prietenul acesteia, Teddy, pentru a explora o lume feerică, în care creațiile casei de modă prind viață.

Filmul combină tehnici de filamare cu animația, personajele lui Vivienne și Teddy fiind complet animate și modelate. Campania de anul acesta a fost produsă LA/PAC și regizată de Gary Freedman, iar ideea are la bază crearea unei lumi de basm fermecătoare, în care emoțiile și atenția pentru detalii evidențiază creațiile Louis Vuitton.

Burberry – The night before

Luna trecută, brandul de lux Burberry a lansat campania „The night before”, avându-i în rolurile principale pe Shakira și Burna Boy.

Filmat și regizat de Torso Solutions, filmul surprinde momentele familiare ale pregătirilor festive. Cuvintele care descriu cel mai bine această campanie sunt: individualitate, libertate și originalitate.

Clipul este format din mai multe scene, cel mai îndrăzneț și puternic dintre cadre fiind cel în care Burna Boy apare cu aripi de înger. Acesta merge prin zăpada proaspăt căzută, îmbrăcat într-o jachetă Burberry, în timp ce trage după el un sac de cadouri.

Colecția include articole outdoor, de la paltoane de culoare maro până la cele de culoare bej, rochii de seară strălucitoare, încrustate cu cristale și costume pentru bărbați și femei cu design Equstrian Knight.

Valentino – The Party

Campania de Crăciun lansată de casa de modă italiană este o odă adusă veseliei și distracției.

Spiritul de sărbătoare festivă este reprezentat de stiluri iconice, colecția de haine incluzând articole îndrăznețe, sclipitoare, în tonuri aurii de violet, verde și smarald.

Valentino este un simbol al eleganței și luxului, iar campania „The Party” transmite foarte bine acest lucru: de la culorile camerei în care modelele sunt filmate (violet = regal, auriu = lux, bogăție), până la spațiile goale din cameră, lăsate intenționat, pentru a atrage atenția asupra articolelor vestimentare.

Very – Lots of Days of Christmas

Magazinul online Very sărbătorește toate momentele speciale care compun sărbătoarea Crăciunului: de la împodobirea casei încă din toamnă, până la deschiderea cadourilor.

Campania „Lots of Days of Christmas” îndeamnă oamenii să se pregătească devreme pentru sărbătorile de iarnă pentru a se putea bucura mai mult timp de magia acestora. Spotul publicitar evidențiază că Very este un magazine pentru unic, pentru toată familia, cu prețuri și oferte excelente, indiferent de buget sau ocazie.

Fie că vei petrece Crăciunul în familie sau cu prietenii, indiferent de ținuta pe care o vei purta, nu uita că această sărbătoare înseamnă magie. Trăiește-o din plin!

Sharing is caring
Articole asemănătoare
Trei motive principale pentru a angaja o agenție SEO
Trei motive principale pentru a angaja o agenție SEO
Cum să îmbunătățești rata de conversie într-un landing page
Ce face o agentie SEO
Ce face o agentie SEO?

Lasă un comentariu

Comentariul tău

Nume*
Website