#SocialChampaigns

A face schimbări e un lux necesar

#SocialChampaigns

Și nu ne referim la garderobă. Nu este totul despre rochie, ci despre cum poți pune umărul la a construi o lume mai bună atunci când porți una. Și, pentru că rămânem aici indiferent de sezon, anual, ne oferim cu drag serviciile și cunoștințele pentru a da o voce ONG-urilor care luptă să aducă schimbări în bine în România. Fie că vorbim de educație, protecție, sănătate, cultură sau acces la informație, mai sunt multe de făcut și vrem să punem umărul la a mișca mai repede rotițele în direcția binelui.

#GlimpsesOfABetterWorld

Anul acesta dăruim fericire de Crăciun alături de asociația “Îngeri pentru suflete” în campaniile “Adoptă o scrisoare” și “Crăciun pentru bunici”. “Adoptă o scrisoare” împarte în fiecare an zâmbete și bucurie copiilor care nu se pot bucura de spiritul sărbătorilor din cauza lipsurilor, iar “Crăciun pentru bunici” aduce un strop de bine în viața a 2000 de bătrâni singuri care de multe ori nu au parte nici măcar de o masă caldă de sărbători.

Dacă vreți să fiți și voi generatori de zâmbete și magie de Crăciun, găsiți toate detaliile campaniei pe pagina de Facebook a asociației “Îngeri pentru Suflete”:

https://www.facebook.com/ingeripentrusuflete/