Reach si Engagement prin intermediul TikTok Ads

TikTok Ads (Video & Image) te pot ajuta sa ajungi la o comunitate numeroasa de utilizatori, care acorda prioritate divertismentului si autenticitatii.

VORBESTE CU UN EXPERT VORBESTE CU UN EXPERT

Livram rezultate
pentru afacerea ta

Audienta Potrivita

Niciodata nu a fost mai usor sa ajungi la potentialii clienti, mai ales prin targetarea precisa a publicului tinta. Prin intermediul TikTok Ads, poti viza audienta dorita in functie de sex, locatie, varsta si multe alte variabile unice.

Performanta
la Nivel Inalt

In colaborarea noastra, avem grija sa ducem ad-urile la un cu totul alt nivel. Realizam acest lucru prin intermediul audientelor “Custom” si “Lookalike” - ce ne permit sa ajungem la utilizatori similari cu cei deja existenti.

Formate Creative
pentru Ad-uri

Formatele creative de ad-uri sunt foarte importante atunci cand vrei sa iti mentii publicul implicat. Noi le vom alege pe cele care se potrivesc cel mai bine obiectivelor campaniei tale, dintr-o varietate mare de optiuni disponibile.

Tool de Creatie Video

Acesta ne permita sa cream cu usurinta si eficacitate Video Ads. Tool-ul ne ofera o varietate mare de template-uri si ne permite sa cream videoclipuri folosind multiple resurse.

Transparenta privind Masurarea

Instrumentele de masurare din TikTok Ads Manager ne permit sa monitorizam performanta ad-urilor, cu ajutorul pixel-ului TikTok si al rapoartelor personalizte automatizate.

Parteneri de Date de Incredere

Ne ocupam cu strictete de monitorizarea conversiilor generate din ad-uri, a comportamentului utilizatorilor din aplicatie, si nu in ultimul rand a impresiilor si click-urilor.

Completează formularul
și te contactăm noi în maxim 24 ore!

Oferim Asistenta si in Ceea ce Priveste:

Sustinere din partea Echipei de Creatie

Pentru a avea un impact real, cream video-uri cu un stil fresh si captivant, structurat special pentru comunitatea TikTok.

TikTok Advertising

Pentru a ne asigura ca afacerea ta beneficiaza de vizibilitatea dorita oferim advertising ca la carte, format din Campanie, Ad Group si Ad, pe care le construim temeinic de la bun inceput.

TikTok Marketing Partner

Avem acces 24/7 la inginerii TikTok, care ne tin la curent cu cele mai noi optimizari ale algoritmilor, pentru a avea o activitate eficienta si a obtine rezultatele dorite din campaniile create.
Vorbeste cu un Expert
Atunci cand oamenii vorbesc despre noi, spun ca suntem

“Pur si Simplu Remarcabili”

Împreună am făcut primii pași pe un drum lung, plin de suișuri și coborâșuri - drum în continuare construit prin multă muncă, bucățică cu bucățică, iar cifrele spun tot: din august până în decembrie 2020, s-a înregistrat o creștere a vânzărilor cu peste 300%.
Raluca, mamzelle.ro
Vorbeste cu un Expert