PHOTOGRAPHY
SERVICES

Lucrezi la un nou shop online sau vrei sa dai un refresh vizual celui existent? Te ajutam sa spui povestea brandului tau cu fotografii profesionale de lookbook sau de produs.

Hai sa povestim Hai sa povestim
Branding
consultation

Arata-ne ce fotografii folosesti ca sa-ti spunem cine esti. Sau despre cum fotografiile trebuie sa transmita identitatea de brand si valorile acestuia pentru a crea incredere si o relatie pe termen lung cu publicul tau tinta. Povesteste-ne despre proiectul tau, iar noi punem la bataie knowledge-ul adunat in 10 ani de experienta in fashion & lifestyle e-commerce ca sa te ajutam sa cresti un brand puternic.

Branding consultation
Look-book photography
Look-book
photography

If it looks good, it’s mine. Oamenii au nevoie de fotografiile de context ale produselor tale pentru a intelege ce valoare adaugata vor aduce ele in viata lor, chiar daca de cele mai multe ori discutam despre un boost emotional, nu neaparat si de o utilitate practica. Totul este despre a starni reactii emotionale si despre cum un set reusit de fotografii de lookbook pot crea acea relatie unica intre brand si publicul tau tinta. So let us help you tell the story prin continut vizual care sa prezinte produsele tale in cea mai buna lumina, care sa iti inspire clientii si, foarte important, in care acestia sa se regaseasca.

E-commerce
photography

La Champaigns, este jobul nostru zilnic sa gasim modalitati prin care sa reducem numarul cosurilor abandonate. Iar fotografiile de produs reusite sunt un element de importanta cruciala in acest proces pentru ca NU, un produs “bun” NU se va vinde indiferent de modul lui de prezentare. Ai nevoie de fotografii de produs care creeze in mintea clientului increderea ca produsul pe care il vede pe website va corespunde realitatii si care sa reflecte calitatea brandului tau. Asa ca, daca vrei sa dai un refresh fotografiilor de produs de pe shop-ul tau online, fotografii Champaigns te asteapta la o sedinta “Photo To Impress”.

E-commerce photography
Ai un proiect? Povesteste-ne despre el si hai sa vedem cum te putem ajuta.