Redefine Success

Wear the best CPA, ROAS, AOV, Sales Number, Conversion Rate, Revenue
Despre noi

Cheers! Noi suntem Campaigns sau partenerii tai de drum lung in cresterea business-ului tau online. Suntem recunoscatori in fiecare moment ca avem sansa sa colaboram cu branduri si clienti pe care ii admiram si pe care ii ajutam sa creasca de la o zi la alta cat altii in sapte.

Am invatat marketing digital pe masura ce acesta se dezvolta in Romania si credem ca nu poti reusi in acest domeniu fara pasiune, logica, bun gust, cunostinte aprofundate, interpretare corecta a datelor si atentie continua la tot ce se intampla in jur.

Fie ca lucrezi in digital marketing sau detii un shop online, noi suntem suntem aici sa te ajutam si sa iti oferim informatii corecte despre cum sa obtii performanta in e-commerce.

Campaigns este despre apparel marketing with a pinch of awesomeness si despre plusul pe care il putem aduce prin campanii efervescente, iar responsabilitatile care ne vin manusa sunt optimizarea ratei de conversie si cresterea numarului de comenzi.

Cum lucram?
  • intelegem unicitatea fiecarui magazin si dezvoltam tocmai aceasta unicitate
  • propunem interfete eficiente si explicam cat mai bine fiecare pas
  • analizam toate canalele de marketing disponibile
  • realizam strategii personalizate pentru fiecare magazin
  • cream si derulam campanii de crestere a notorietatii brandului pentru ca magazinul tau sa-si faca cunoscute serviciile si produsele unui numar cat mai mare de consumatori.
Adelina Oprea

Managing Director

Care este secretul succesului in promovarea online? Adelina Oprea, fondator si managing director Campaigns vine cu o experienta de peste 10 ani in digital marketing pentru magazinele online de fashion & lifestyle. Tot know-how-ul acumulat in acesti ani a sustinut Campaigns in gestionarea unor proiecte impresionante si inovatoare, cu rezultate care au depasit asteptarile clientilor.

“Peste 150 de magazine online au avut, pana acum, incredere in Campaigns pentru a crea sau imbunatati prezenta in online si pentru a creste vanzarile prin strategii clare, logice, facute de o echipa talentata, cu expertiza si cunostinte bogate, pentru a genera conversii surprinzatoare. In 2016 am plecat pe propriul drum profesional si mi-am creat propria agentie de marketing digital; m-am imbarcat intr-o calatorie fabuloasa numita Campaigns - agentie de performance marketing, cu scopul de a ajuta industria de fashion locala si a creste vanzarile magazinelor online. De atunci, am crescut si am fost apreciata pentru munca mea si a echipei mele, pentru rezultate extraordinare si conversii spectaculoase.” Adelina Oprea

Razvan Radulescu

Managing Partner

Razvan s-a alaturat echipei Campaigns in 2019 din pura pasiune pentru tot ceea ce inseamna marketing digital - pasiune pe care a cultivat-o ori de cate ori a avut ocazia. De la vârsta de 16 ani s-a ocupat de vanzari, atat in mediul online cat si offline. In 2010 a facut definitiv saltul la online, incepand prin a construi site-uri WordPress cu un focus pe user experience. Mai tarziu, in 2015, a urmat un curs acreditat de la Digital Marketing Institute, unde a invatat cum sa promoveze un proiect online pe toate canalele (S.E.O., Google Ads, Social Advertising, Email Marketing, Affiliate Marketing). Dupa obtinerea diplomei, a decis sa se axeze pe S.E.O. si Google Ads, simtind ca acolo este adevarata sa vocatie si asa poate obtine cele mai bune performante. Fiind genul de persoana care mereu se implică 101%, intotdeauna face tot ce ii sta in putinta ca sa obtina rezultate optime pentru fiecare proiect in parte. Pentru Razvan, reusita proiectului e o reusita personala.

Completează formularul
și te contactăm noi în maxim 24 ore!