DEZVOLTARE
WEB/MAGAZINE ONLINE

Campaniile tale de promovare nu performează pentru că nu ai codurile de tracking instalate corect? Pierzi comenzi online pentru că nu ai implementată modalitatea de plată online? Echipa Champaigns rezolvă rapid și eficient taskurile de programare ca tu să ai un business online de succes

Cere oferta Cere oferta
programare web
Eternele probleme de programare…

Ai chiar acum o problemă cu magazinul tău online? E stilul nostru să o rezolvăm rapid pentru că știm cât de important este ca magazinul tău online să fie up și să funcționeze în parametri optimi la orice oră. Fiecare minut înseamnă bani, așa că ne-am decis să îți punem la dispoziție experiența programatorilor Champaigns în rezolvarea acestor taskuri “anoste” de programare ca tu să ai un website perfect funcțional și un shop online de succes.

programare web
dezvoltare web
dezvoltare web
Apasă Champaigns pentru următoarele taskuri de programare
 • Fast bug fixing. Error Code: 404! Îți sună cunoscut? Da, și nouă. :) “Băieții noștri” investighează rapid problema și găsesc rezolvarea cât ai zice “Champaigns!”
 • Dezvoltare website. La Champaigns suntem pro inovare și dezvoltare creativă așa că te ajutăm cu toate taskurile de îmbunătățire a shop-ului tău online.
 • Optimizare flux de comandă. Ca vizitatorii shop-ului tău online să devină clienți trebuie să aibă o experiență cursivă pe website-ul tău. Identificăm principalele blocaje în procesul de finalizare a comenzilor și facem modificările necesare ca userii tăi să poată comanda fără bătăi de cap.
 • Implementare modul de curierat rapid
 • Implementare modul de plată online
 • Implementare Coduri de Tracking. Pick a treat: Facebook Ads Pixel, Google Ads tracking code, Google Analytics tag, Glami tracking, 2Performant tracking - suntem ași în implementarea fără cusur a codurilor de tracking pentru că fără ele campaniile noastre de marketing nu ar avea succes
 • Reparări coduri de tracking - ai anumite coduri de tracking deja instalate, dar sunt incorect sau incomplet implementate? Diagnosticăm urgent problema și venim rapid cu rezolvarea ca tu să ai campanii performante.
 • Importarea feed-ului de produse. Nu știi cum să folosești toate produsele de pe website în campaniile de promovare? Ne ocupăm noi de tot ce ține de feed-ul de produse. Acesta este un fișier exportat din website-ul tău care conține informații despre produsele existente pe website care poate fi importat pe diverse platforme de marketing online precum Facebook Ads sau Google Ads pentru a fi utilizat în campaniile de promovare.
creare magazin online
Apelează la serviciile Champaigns de programare

Shop-ul tău online de fashion sau lifestyle are nevoie de serviciile de programare Champaigns? Cu peste 8 ani de experiență în digital marketing pentru magazinele online de fashion știm exact cum trebuie să performeze acest tip de business în online și îți punem la dispoziție know-how-ul și experiența noastră ca săte ajutăm să ai succes într-o piață cât mai competitivă.

 • Rezolvăm rapid orice task de programare pentru că știm cât de important este un website funcțional pentru vizitatorii tăi.
 • Te ajutăm să ai campanii performante prin implementarea sau repararea codurilor de tracking.
 • Te ajutăm să construiești un flux de comandă fără cusur ca să convingi cât mai mulți vizitatori să devină clienți.
 • Facem toate verificările și modificările necesare ca să ne asigurăm că shop-ul tău online merge strună în orice secundă

Lasă taskurile de programare în grija echipei Champaigns ca tu să te poți îngriji de aspectele importante pentru dezvoltarea business-ului tău!

creare magazin online
Vrei să te ajutăm cu task-urile de programare?
HAI SA NE CUNOASTEM!