Servicii SEO pentru Fashion, Apparel, Lifestyle SI Beauty

Daca iti doresti ca magazinul tau sa fie in topul rezultatelor din Google Search, Champaigns este solutia! Suntem cu siguranta expertul dedicat pentru succesul magazinului tau online.

CERE OFERTA CERE OFERTA

Ce implică SEO?

Setarea
de obiective

trebuie sa mentina formatul SMART deja cunoscut in marketing. Obiectivele trebuie definite intr-un spectru de Specificitate, Masura, Actionabilitate, Realizabilitate si Timp. Un exemplu de obiectiv SEO SMART este: “Cresterea vizitatorilor unici pentru site cu 10% fata de numarul prezent in decurs de 3 luni prin implementarea strategiilor on page”.

Optimizări
on-site

reprezinta in general schimbarile codului sursa al site-ului pentru a-l defini ca un site prietenos pentru motorul de cautare (structurarea datelor) sau schimbarile mai superficiale ale meta-cuvintelor, meta-descrierilor, headline-urilor, definirea url-urilor, continut duplicat, viteza de incarcare, optimizarea pentru interfete mobile).

Optimizări
off-site

sau in termeni mai non-tehnici: link building/afiliere este metoda prin care multe site-uri ajung in topul cautarilor Google prin asocierea cu nume puternice din industrie dar si din media pentru a dezvolta credibilitate si referinte. Champaigns te ajuta sa construiesti strategia de continut pertinenta nevoilor magazinului tau online, precum si continutul efectiv

Analiza
schimbărilor

monitorizarea si raportarea ca orice process de marketing, SEO poate fi monitorizat si comunicat pe baza obiectivelor stabilite la inceputul proiectului.

Completează formularul
și te contactăm noi în maxim 24 ore!

Vorbeste cu un Expert

De ce sa alegi Champaigns? Este evident!

Pentru ca tinem la cresterea organica a site-lui tau
Deoarece ne axam pe atragerea vizitatorilor cu potential de cumparare pentru magazinul tau
Avem ca scop reducerea costurilor de achizitie ale userilor veniti din Google Ads
Vrem sa obtinem match-ul perfect intre referrals si institutii media prin publicitate si credibilitate
Atunci cand oamenii vorbesc despre noi, spun ca suntem

“Pur si Simplu Remarcabili”

Împreună am făcut primii pași pe un drum lung, plin de suișuri și coborâșuri - drum în continuare construit prin multă muncă, bucățică cu bucățică, iar cifrele spun tot: din august până în decembrie 2020, s-a înregistrat o creștere a vânzărilor cu peste 300%.
Raluca, mamzelle.ro
Vorbeste cu un Expert