E-MAIL
MARKETING

Ai mai auzit de email marketing pana acum, dar nu stii exact cum te poti folosi de acest tool pentru a creste magazinul tau online? Fii fara grija, specialistii Champaigns sunt aici sa te ajute sa excelezi la capitolul newslettere remarcabile!

Cere oferta Cere oferta
email marketing
Mai multe despre
e-mail marketing

Un ingredient mai mult decat necesar al mixului tau de promovare online, email marketing-ul este modalitatea prin care poti sa cresti relatia dintre brandul tau si clientii sau vizitatorii website-ului tau si reprezinta cel mai valoros tool de fidelizare a clientilor. Asa ca nu trebuie sa il neglijezi, iar daca nu faci deja acest lucru, sa incepi cat mai curand colectarea adreselor de email tuturor vizitatorilor shop-ului tau online.

email marketing
newslettere
De ce sa faci
E-mail Marketing

Poate nu stiai, dar e-mail marketingul este canalul de promovare online cu cea mai mare rata de conversie. Iata de ce:

 • Newsletterele se adreseaza unei audiente care cunoaste shop-ul tau online, prin urmare este mult mai usor sa se intample conversia decat daca ai incerca sa convingi o audienta care se afla la prima interactiune cu business-ul tau.
 • Costuri mici - practic vei plati doar costurile de gestionare a campaniilor de e-mail marketing, insa nu vor mai exista costuri precum costurile pe click sau pe afisare.
 • Este foarte usor sa vezi eficienta newsletterlor tale; poti afla rapid cate persoane au deschis e-mailul, cate au ajuns pe website din newsletter si cate au convertit.
 • Control mai mare asupra mesajului. Cu alte cuvinte, poti trimite mesajul potrivit la momentul potrivit. In e-mail marketing poti controla mult mai bine modul de comunicare cu audienta. Spre exemplu, poti gandi newslettere consecutive care sa spuna o poveste fix in ordinea pe care ti-o doresti sau poti segmenta audienta ta in mai multe audiente in functie de interese sau de interactiunile cu brandul tau astfel incat sa le trimiti mesaje personalizate.
 • Este principalul canal prin care poti realiza loializarea clientilor
newslettere
Apeleaza la
specialistii Champaigns

Suna prea complicat tot ce ti-am povestit mai sus si nu stii de unde sa apuci povestea cu e-mail marketing-ul? Echipa Champaigns e aici pentru tine sa te scoata din incurcatura.

 • Analizam impreuna obiectivele tale de business si construim o strategie de e-mail marketing care sa iti garanteze cele mai bune rezultate
 • Te ajutam cu implementarea pe website a modalitatii de colectare a e-mailurilor
 • Super designerii nostri se ocupa de construirea celor mai irezistible template-uri de newslettere
 • Ne ocupam de trimiterea periodica a newsletterul in functie de calendarul agreat impreuna
 • Analizam campaniile, tragem concluziile si ajustam strategia in functie de rezultate pentru a creste performanta
 • Construim rapoarte detaliate in care vei putea vedea foarte clar eficienta campaniilor de e-mail marketing.
newslettere
Beneficiază și tu de avantajele e-mail marketing-ului! E momentul să începi să
transformi vizitatorii în clienți, iar clienții în clienți fideli!
HAI SA NE CUNOASTEM!